Adventi, karácsonyi oszlopmotívum fénydekoráció, fényelem mindenféle méretben, színben, formában közterületekre, épületekre, villanyoszlopokra - Glansya

2D oszlop motívumok

A legkedveltebb és legismertebb adventi dísz típus. Sugárutak, sétálóutcák elengedhetetlen fénydekorációja. A fényelemek variációja, színe határtalan.

A 2D oszlop motívumok 100% újrahasznosított alumínium keretszerkezettel készülnek, melyek kivitelüknél fogva alkalmasak önálló dekorációként történő felhasználásra. Kétoldalú 360°-os láthatóságot biztosít. A motívumok önálló bekötődobozzal rendelkeznek, melyek megfelelő védettséggel biztosítják az elektromos csatlakoztatást. Külön kérésre a bekötődobozokba kívánság szerinti egyedi védelem beépíthető a megrendelő igényei szerint (pl. Ü.bizt, Kismegsz, FI relé ).

Az oszlopmotívumok rögzítéséhez semmilyen más segédeszköz nem szükséges, azok saját keretei alkalmasak a szabvány villanyoszlopokhoz történő csatlakoztatásra. A rögzítéshez szükséges fém pántolószalagok azonban nem tartozékok, azt külön meg kell vásárolni!

Az árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be a jobb fölső sarokban a Belépés gombra kattintva. Katalógusunk NEM WEBÁRUHÁZ, közvetlenül megrendelni és fizetni a termékeket ITT nem lehet, de minden termék adatlapján lehetősége van árajánlatot kérni.

A kategória termékei:

Mind a(z) 41 találat megjelenítve