2D oszlop motívumok

A legkedveltebb és legismertebb adventi dísz típus. Sugárutak, sétálóutcák elengedhetetlen fénydekorációja. A fényelemek variációja, színe határtalan.

A 2D oszlop motívumok 100% újrahasznosított alumínium keretszerkezettel készülnek, melyek kivitelüknél fogva alkalmasak önálló dekorációként történő felhasználásra. Kétoldalú 360°-os láthatóságot biztosít. A motívumok önálló bekötődobozzal rendelkeznek, melyek megfelelő védettséggel biztosítják az elektromos csatlakoztatást. Külön kérésre a bekötődobozokba kívánság szerinti egyedi védelem beépíthető a megrendelő igényei szerint (pl. Ü.bizt, Kismegsz, FI relé ).

Az oszlopmotívumok rögzítéséhez semmilyen más segédeszköz nem szükséges, azok saját keretei alkalmasak a szabvány villanyoszlopokhoz történő csatlakoztatásra. A rögzítéshez szükséges fém pántolószalagok azonban nem tartozékok, azt külön meg kell vásárolni!

A kategória termékei:

Mind a(z) 38 találat megjelenítése

Katalógus letöltés

Katalógusunkat elektronikus formában örömmel elküldjük Önnek. Nincs más teendője, mint megmondani, hova küldhetjük.

Akciós termékek

Termékeinket a raktárkészlet függvényében néha akcióban is meghirdetjük. Érdemes ezért feliratkoznia hírlevelünkre, hogy azonnal értesüljön az árak változásáról, a kedvezményekről.

Lead Source
Lead Status
Feliratkozom a hírlevélre
Lead Source
Lead Status