Város vagy klub címere, cég logója, felirat, mesealak, hatalmas fagylaltkehely, hópihés-jégcsapos hókapu, búgócsiga és további világító dekorációk - Mosolyrafakasztó egyéni fénydekorációban életre kelt álmok

Mosolyrafakasztó egyéni fénydekorációban életre kelt álmok

A megrendelő álmai életre kelnek!

Gyúrjuk, formázzuk a fényt? Alakítsuk, mint egy gyurmát? Elég meglepő gondolat, ám a fémyfigurák tényleg sokféleképp alakithatók, sőt lehetőség van teljesen egyéni fényformák megvalósitására.

Mosolyrafakasztó egyéni fénydekorációban életre kelt álmok

Egyéni formák

Kedvelt egyéni formák a város neve, címere, vagy éppen a tájegység, esetleg egy üdvözlő felirat. “Isten hozta városunkban” “Az igazi nyár a Balatonon vár” “Zebegényi Napok” “Színházi Fesztivál”.
Elég ha elküld nekünk egy szöveget vagy a város címerének fotóját! Azután csak egy telefon és máris tudni fogja, hogyan és mikorra készül el az egyedi fénydekoráció.

Ezen a nyáron a hőség miatt amúgy is csak este indulnak el az emberek. Üdítő látvány egy hatalmas, világító fagylaltkehely! Ki ne sétálna át szívesen a hópihés-jégcsapos hókapu alatt?

Rajzolja meg, milyen formát szeretne vagy küldjön egy képet, ami közel áll az elképzeléséhez, hívjon minket és mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kihozzuk az ötletekből.

Vitorlás versenyre balatoni vitorlást formázunk világító vitorlákkal, a kenus találkozókhoz a megfelelő csónakot az evezőkkel, a kerépárosoknak órási kerékpárt alkotunk világító küllőkkel.

Kíváncsian várjuk a megrendelők ötleteit és egy úgynevezett “brain storming” folyamattal közösen fejlesztjük a megvalósítható álmokat.

Hatalmas, színes búgócsiga, kisvasút, a gyermekkor kedvenc játékai éppúgy fénybe önthetők, mint a szakmai konferenciák emblémái, orvosi fonendoszkóp, világító grafikonok, statisztikai táblázatok.

Egyszóval minden logó és alak, figura fényrajzolható – kivéve természetesen a jogvédett formák, mint pl a Walt Disney figurák.

Mosolyrafakasztó egyéni fénydekorációban életre kelt álmok

Az Ön által megálmodott és közös gondolkodással megvalósított fényformákkal nincs más teendője!


Mi elkészítjük az elektromos berendezésekre vonatkozó szabályoknak tökéletesen megfelelő világító formát.
Helyszínre visszük, beépítjük és biztosítjuk a szabályoknak megfelelő elektromos csatlakozást.

Ön megálmodja és mi életre keltjük az Ön kreatív fantáziájának termékeit!

Egy teljes egész látványképhez természetszerüleg kellenek a kiegészítők. Sokkal látványosabb, ha egy fényből épített, eszkimó jégkunyhó mellé néhány jég-téglát és egy szikrázva sziporkázó szánt is elhelyezünk. Az utat fényfüzérekkel, fényszalagokkal díszítjük. Egy strand mellé például a világító matrac és úszógumi meg egy búvárszemüveg is kell.

Az itt felsorolt példáknak mindössze annyi a célja, hogy szabad, kötöttségektől mentes, kreatív gondolkodásra, ötletelésre buzdítsuk a kedves Megrendelőt.
Mint látjuk, kialakíthatók az egyéni formák, sajátságos összeálítások, amelyekkel igazán testreszabható az esti, ünnepi fény.

 1. lépés: megálmodja,
 2. lépés: fotót küld vagy skiccet vagy elmondja,
 3. lépés: megrajzoljuk, finomítgatjuk,
 4. lépés: árajánlatot készítünk többféle költségkerettel,
 5. lépés: elfogadja amelyik a legszimpatikusabb,
 6. lépés: megrendeli
Kezdődhet az álom valóra váltása:
 
 1. lépés: hozzálátunk a beszerzéshez, gyártáshoz,
 2. lépés: leszállítjuk, installáljuk,
 3. lépés: később is folyamatosan karbantartjuk,
 4. lépés: garanciát vállalunk,
 5. lépés: leszereljük, tároljuk és
 6. lépés: amikor kell, ismét felállítjuk

UGYE MILYEN EGYSZERŰ?

NE HABOZZON! HÍVJON!

Nyáron szeretünk mi is tervezgetni, mert nincs kapkodás, jobban jön az ihlet, több idő van kitalálni a legjobb, legszebb megoldást!