Az adventi díszvilágítás új termékcsoportja, a leglátványosabb és leginkább közönség által kedvelt 3D fénydekoráció a selfi-k kiváló helyszíne!

Élmény kell? Szakítson a hagyományokkal és irány a 3D!

Világító Szökőkút? Egy valósághű 3D fa mely világít? Fénykapu, amely alatt át lehet menni? Esetleg bármilyen FELIRAT?

Irány a 3D!

[foogallery id=”904″]

Bármilyen ötletet meg tudunk valósítani. Válogasson kedvére 3D motívumaink választékából, nézzen körbe inspirációs képgalériáinkban és írjon, hívjon minket, kérjen ajánlatot egyedi elképzelései megvalósítására. 

Terveztessen velünk – látványkészítés akár ingyenesen is, 72 órán belül!

3D motívumaink és elemeink minden szabályozást és követelményt figyelembevéve a hatályos jogszabályoknak megfelelően érintés, munka és tűzvédelmi szabályok szerint készítjük. Az elkészült darabok CE minősítéssel és igény szerint ÉV tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Az adventi díszvilágítás új termékcsoportja, a leglátványosabb és leginkább közönség által kedvelt fénydekoráció.

Jellemzően 3D kiterjesztésének köszönhetően körbejárható, átjárható esetleg rá lehet ülni, kivitelénél fogva számtalan lehetőséget hordoz magában.

Ami biztosan megállapítható: az Advent kedvenc pontja, szelfik ezreit készítik az emberek, a település ismertté tételének elmaradhatatlan ünnepi eszköze.

Az itt alkalmazott fény technika és mechanikai elemek a legkomolyabb ellenőrzésen esnek át, mivel ezen motívumok a leginkább “kézzelfogható” kategóriába tartoznak.

Az érinthető részeken kizárólag alacsony feszültségű fénydekoráció és többszörös érintésvédelem szolgálja a megnyugtató és biztonságos üzemeltetést.

A 3D Motívumok formavilága a legkülönbözőbb dekorációk megvalósítását teszi lehetővé, legyen szó akár járművekről, állatfigurákról vagy szabályos mértani alakzatokról, a LED fénytechnika látványos felhasználásával ,kiegészítve nappali dekorációkkal olyan maradandó közösségi FÉNY ÉLMÉNYT nyújt, mely elválaszthatatlanná válik az ADVENTI Ünnepektől.

A 3D motívumok Önhordó szerkezetűek, rögzítésükhöz minden esetben egyedi tanácsadást nyújtunk. 3D motívumok beszerzésénél mindig kérje ingyenes látványtervi ajánlatunkat, melyről munkatársaink részletes felvilágosítással szolgálnak.