A tökéletes hangulatban hiszünk.

 

Az olyan díszvilágításban, amely érzéseket vált ki, érzelmeket mozgat meg. Ahol minden olyan, hogy épp megérinti valakinek a szívét. Másokat mosolyra fakaszt, vagy pont emiatt megszorítják egymás kezét és összébb bújnak.

Az ADVENTI, KARÁCSONYI díszkivilágításban, az ESKÜVŐI fénydekorációkban, a RENDEZVÉNYEK vagy TURISZTIKAI KÖZPONTOK díszítő fényeiben.

 

Mert ünnepekkor mindenki arra vágyik, hogy érezze a szeretetet, az összetartozást.

Megmutatjuk, hogy milyen lehetőségek állnak Ön előtt, hogy teret engedjen a tökéletes  hangulatnak. Önnek nincs más dolga, csak egy olyan hangulatot álmodni a település tereire, utcáira, amit látva azt fogják mondani az emberek:

Szeretek itt lakni és JÓ ITT élni, gondolnak ránk. Öröm ez az Ünnep! 

Nincs olyan álom, amit ne tudnánk megvalósítani. Engedje szabadon a fantáziáját.

 

MINDEN - a fénydekorációval kapcsolatos kérdést meg tudunk oldani!

Hátradőlhet bátran

Nálunk biztos kezekben lesz települése közterületi díszvilágítása, esküvője vagy rendezvénye fénydekorációja.

A látványtervezéstől a tárolásig szolgáltatási palettánk a teljes folyamatot lefedi. Termékválasztékunk folyamatosan bővül az igényeknek megfelelően. 

Tervezzük meg közösen! 

Legyártjuk, elkészítjük, karbantartjuk, felszereljük, leszereljük, hozzuk-visszük, tároljuk, javítjuk, korszerűsítjük – mindezt Magyarországon egyedülálló, 20 éves szakmai tapasztalattal, saját műhelyünkben, saját szakemberi gárdánkkal.

 

Kérdése van? Tegye fel, szakértőink 48 órán belül válaszolnak!

A fénydekorációk, különösen az adventi, karácsonyi díszvilágítások terén 20 éves tapasztalattal rendelkező fényszakértő folyamatosan válaszol a befutó kérdésekre.

Tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket (GY.I.K.) is, és olvassa el a “Fényszakértő válaszol” összes cikkünket.

Ha nincs ideje olvasni vagy keresgélni, vagy egyéni kérdése van, amire nem kapott választ, írja meg, 48 órán belül válaszolunk. Ha megadja a telefonszámát, felhívjuk telefonon. Ahogy szeretné. Ehhez nincs más teendője mint kitölteni a jobb oldalon található űrlapot.

 Kérdésem maradt
Email
Telefon
A kérdésem
Lead Source
Lead Status

Közel tízezer motívum, fénydekoráció várja megálmodóit

3 legkedveltebb termékünk az Ön településéről sem hiányozhat.

Ugye büszkén akar végigmenni a település főutcáján, főterén és elégedetten nézni, ahogy a lakosok és vendégek, turisták mind rácsodálkoznak az ünnepi díszvilágításra, amit Ön álmodott meg. Néhány motívum a tradíciók, megszokás miatt elengedhetetlenek, mert ha nem lesznek, hiányolni fogják. Oszlop motívumok hópihékkel, csillagocskákkal, átfeszítések, óriás világító karácsonyfa a főtéren – ezek elmaradhatatlan fénydekorációk. 

Segítünk a döntésben!

GLANSYA FÉNYSZERVIZ

3200 Gyöngyös
Karácsondi köz 2/A.

Iroda, ajánlatkérés:

+36 30 740 1788

Műhely, telephely:

+36 70 357 0660

A Glansya története közel 20 évvel ezelőtt kezdődött, amikor a nagy szabadság szele besöpörte hazánkba a nyugaton már tradicionálisan bejáratott ünnepi fénydekorációkat.

A mai szemmel nézve mulatságos kompozíciók forgalmazásával egy időben jelent meg az igény a díszek szakszerű karbantartására is, hiszen még a kiváló minőségű termékeket is fontos rendszeresen karbantartani – ebben tud segítséget nyújtani Önnek a Glansya – a FÉNYSZERVIZ.

Az elmúlt években több ezer motívum és világító dísz fordult meg a kezeink között, és munkatársaink mindegyiket rendbe tudták hozni az elemek javításával, pótlásával vagy átfűzésével.

Viszont az idők során találkoztunk sokféle koppintással, utángyártott és garázstermékkel is: láttunk motívumot szögvasból, betonhálóból és műanyag csövekből eszkábálva is. Láttunk betáplálást gombostűből elkészítve, toldást technokol rapiddal „szigetelve”, illetve találkoztunk a szigetelőszalag általános és mindenre kiterjedő alkalmasságának bizonyítékával – olyan felhasználási módokkal, melyekre mi még gondolni sem mernénk. Azonban az EU normák megjelenésével egyre inkább értékké vált a Glansya filozófiája, ami alapján kizárólag gyári alapanyagokat használunk a javításaink során.

Partnereink között megtalálhatók a motívumok forgalmazói és felhasználói is. Átadás előtt minden motívumunk több pontos ellenőrzésen esik keresztül és természetesen garanciával ellátva hagyják el műhelyünket.

Szakértőink egy telefonra vannak Öntől.

Bármilyen kérdése is legyen a témában, megválaszoljuk.
Ha foglalt a vonal, visszahívjuk.

Örömmel visszahívjuk.

Adja meg telefonszámát és 48 órán belül visszahívjuk.Lead Source
Lead Status
Telefon:

Elérhetőségeink:

Telephely, műhely:

3200 Gyöngyös, Karácsondi köz 2/A
Telefon: + 36 70 357 0660
Email: fenyszakerto@glansya.hu

Ajánlatkérés, információk, iroda:

3200 Gyöngyös, Karácsondi köz 2/A
Telefon: +36 30 740 1788
Email: ajanlatkeres@glansya.hu

Elérhetőségeink:

Telephely, műhely:

3200 Gyöngyös
Karácsondi köz 2/A
Telefon: + 36 70 357 0660
fenyszakerto@glansya.hu

Ajánlatkérés, információk:

3200 Gyöngyös
Karácsondi köz 2/A
Telefon: +36 30 740 1788
ajanlatkeres@glansya.hu

Kérdése van? Írja meg, s mi 48 órán belül válaszolunk.

A fénydekorációk, különösen az adventi, karácsonyi díszvilágítások terén 20 éves tapasztalattal rendelkező fényszakértő folyamatosan válaszol a befutó kérdésekre.

Tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket (GY.I.K.) is, és olvassa el a “Fényszakértő válaszol” összes cikkünket.

Ha nincs ideje olvasni vagy keresgélni, vagy egyéni kérdése van, amire nem kapott választ, írja meg, 48 órán belül válaszolunk. Ha megadja a telefonszámát, felhívjuk telefonon. Ahogy szeretné. Ehhez nincs más teendője, mint kitölteni a jobb oldalon található űrlapot.

 Kérdésem maradt
Email
Telefon
A kérdésem
Lead Source
Lead Status

Nem kapott választ a kérdésére? Írja meg, s mi válaszolunk.Kérdésem maradt
Email
Telefon
A kérdésem
Lead Source
Lead Status

Segítünk a döntésben!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: print
Print