Pásztorbot - 2D világító fénydekoráció oszlopmotívum

Az egyik legkedveltebb és legismertebb adventi dísz típus. Sugárutak, sétálóutcák elengedhetetlen fénydekorációja.

A Pásztorbot – 2D világító fénydekoráció oszlopmotívum kiváló kültérre, közterületi villanyoszlopokra és önálló keretszerkezettel rendelkezik.

6 készleten

Leírás

Pásztorbot – 2D világító fénydekoráció oszlopmotívum

Adventi design fénydekoráció – sugárutak, sétálóutcák elengedhetetlen fénydekorációja. A fényelemek variációja, színe határtalan.

A 2D oszlop motívumok 100% újrahasznosított alumínium keretszerkezettel készülnek, melyek kivitelüknél fogva alkalmasak önálló dekorációként történő felhasználásra. Kétoldalú 360°-os láthatóságot biztosít. A motívumok önálló bekötődobozzal rendelkeznek, melyek megfelelő védettséggel biztosítják az elektromos csatlakoztatást. Külön kérésre a bekötődobozokba kívánság szerinti egyedi védelem beépíthető a megrendelő igényei szerint (pl. Üzembiztonság, Kismegszakító, FI relé ).

Az oszlopmotívumok rögzítéséhez semmilyen más segédeszköz nem szükséges, azok saját keretei alkalmasak a szabvány villanyoszlopokhoz történő csatlakoztatásra. A rögzítéshez szükséges fém pántolószalagok azonban nem tartozékok, azt külön meg kell vásárolni!

Kövesse FACEBOOK oldalunkat az aktuális hírekért, információkért.

További információk

IP védelem

LED színe

,

Magasság (cm)

Szélesség (cm)

Feszültség (V)

Teljesítmény (W)

Tömeg (kg)

,

Hogy nézne ki a településünkön?

Vegye igénybe látványtervezési szolgáltatásunkat és virtuálisan felszereljük a kiválasztott fénydekorációt. Kérje díj és kötelezettségmentes szaktanácsunkat, melynek keretében ingyenesen elkészítjük a kívánt fénydekorációk látványtervét és árajánlatot is adunk, többféle alternatívában. Biztosan jó döntést fog hozni!

61.jpg

Segítünk a választásban.
Ha foglalt a vonal, visszahívjuk.

Adja meg telefonszámát és 48 órán belül visszahívjuk.Lead Source
Lead Status
Telefon: