Mange - 2D átfeszítés fénydekoráció

Ki ne látott volna utcákon keresztülívelő fénydekorációt? Ezek az átfeszítések. Rajtuk hóemberek, csillagok, hópihék, mikulások, a választék itt is határtalan: Mange – 2D átfeszítés fénydekoráció

A 2D átfeszítés motívumok újrahasznosított aluminium keretszerkezetek, melyek statikai szilárdsága és konstrukciós kivitele lehetővé teszi, hogy megfelelő rögzítőelemek beépítése és felhasználása esetén utak, terek, felett a jogszabályban meghatározott magasság betartása mellett látványos és egyedi dekorációk létesüljenek az ünnepi időszakokban.

Méreteit tekintve jelentős szélességgel és magassággal bíró motívumok, melyek egyedi látványt kölcsönöznek a feldíszített utcának vagy térnek. Nem ritka a több méter szélesség, így akár 6-8 m is lehet egy átfeszítés motívum hossza.

Mange – 2D átfeszítés fénydekoráció

Elfogyott

Leírás

Mange – 2D átfeszítés fénydekoráció

Közterületi design fénydekoráció – sugárutak, sétálóutcák elengedhetetlen fénydekorációja.

A fényelemek variációja, színe határtalan.

2D két oldali láthatóságot biztosító utca feletti átfeszítésre alkalmas fény motívum.
Homlokzatra is szerelhető.

Kövesse FACEBOOK oldalunkat az aktuális hírekért, információkért.

További információk

Magasság (cm)

Szélesség (cm)

Teljesítmény (W)

Hogy nézne ki a településünkön?

Vegye igénybe látványtervezési szolgáltatásunkat és virtuálisan felszereljük a kiválasztott fénydekorációt. Kérje díj és kötelezettségmentes szaktanácsunkat, melynek keretében ingyenesen elkészítjük a kívánt fénydekorációk látványtervét és árajánlatot is adunk, többféle alternatívában. Biztosan jó döntést fog hozni!

64-7.jpg

Segítünk a választásban.
Ha foglalt a vonal, visszahívjuk.

Adja meg telefonszámát és 48 órán belül visszahívjuk.Lead Source
Lead Status
Telefon: