Fenyőág - 2D fénydekoráció oszlopmotívum 80 x 40

Az egyik legkedveltebb és legismertebb adventi dísz típus. Sugárutak, sétálóutcák elengedhetetlen fénydekorációja.

A Fenyőág – 2D fénydekoráció oszlopmotívum kiváló kültérre, közterületi villanyoszlopokra és önálló keretszerkezettel rendelkezik.

Elfogyott

Leírás

Fenyőág – 2D fénydekoráció oszlopmotívum 80 x 40

Adventi design fénydekoráció – sugárutak, sétálóutcák elengedhetetlen fénydekorációja. A fényelemek variációja, színe határtalan.

A 2D oszlop motívumok 100% újrahasznosított alumínium keretszerkezettel készülnek, melyek kivitelüknél fogva alkalmasak önálló dekorációként történő felhasználásra. Kétoldalú 360°-os láthatóságot biztosít. A motívumok önálló bekötődobozzal rendelkeznek, melyek megfelelő védettséggel biztosítják az elektromos csatlakoztatást. Külön kérésre a bekötődobozokba kívánság szerinti egyedi védelem beépíthető a megrendelő igényei szerint (pl. Üzembiztonság, Kismegszakító, FI relé).

Az oszlopmotívumok rögzítéséhez semmilyen más segédeszköz nem szükséges, azok saját keretei alkalmasak a szabvány villanyoszlopokhoz történő csatlakoztatásra. A rögzítéshez szükséges fém pántolószalagok azonban nem tartozékok, azt külön meg kell vásárolni!

Kövesse FACEBOOK oldalunkat az aktuális hírekért, információkért.

További információk

IP védelem

LED színe

Magasság (cm)

Szélesség (cm)

Feszültség (V)

Teljesítmény (W)

Tömeg (kg)

Hogy nézne ki a településünkön?

Vegye igénybe látványtervezési szolgáltatásunkat és virtuálisan felszereljük a kiválasztott fénydekorációt. Kérje díj és kötelezettségmentes szaktanácsunkat, melynek keretében ingyenesen elkészítjük a kívánt fénydekorációk látványtervét és árajánlatot is adunk, többféle alternatívában. Biztosan jó döntést fog hozni!

Segítünk a választásban.
Ha foglalt a vonal, visszahívjuk.

Adja meg telefonszámát és 48 órán belül visszahívjuk.Lead Source
Lead Status
Telefon: