FÉNYDEKORÁCIÓ - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - GY.I.K.

a fényszakértő válaszol

Felmérjük igényeit, a meglévő díszvilágítási elemeit, megtervezzük az újnak a látványát. Kérje ingyenes látványtervezési szolgáltatásunkat.​

 

Semmi gond! Meglévő 2D motívumait felmérjük és 1-2 új termék kiegészítésével egy igazi élményparkos, szelfizésre is alkalmas 3D motívumot varázsolunk belőle. Kérje a LED-re átfűzési vagy a 2D-ből 3D-re átalakítás szolgáltatásunkat.

 

Számos termékünk alkalmas erre, de leginkább a világító jégcsapot, fényfüzért  vagy a fénykábelt javasoljuk a híd, épületek “kontúr” díszítésére, mert szinte korlátlan mennyiségben toldhatóak és igazíthatóak a kivilágítandó objektum formájához. Javasoljuk nézzen körül a girlandok, fényfüzérek, fénykábelek termékeink között. Továbbá kérje látványtervezési szolgáltatásunkat, ami ingyenes, és aminek keretén belül javaslatot teszünk költségvetése függvényében.

 

Ajánljuk a speciálisan erre készített világító adventi koszorú gyertyaszettünket, mely akár 2 méter átmérőjű koszorúra is elhelyezhető. A gyertyák törzsei hideg fehér LED világítást kaptak, a gyertyaláng piros, magasságuk 1,25 m.

 

Javasoljuk a korszerű, energiatakarékos LED verzióra való felújítást. Egy régi (rizsszemizzós) fénykábelhez képest az új LED technikánk akár 80-90%-os megtakarítást is elérhet. Szívesen tájékoztatjuk a lehetőségekről.

 

Igen, tudjuk javítani, vagy amennyiben a fémszerkezet alkalmas rá, úgy a LED-es átfűzésére is teszünk ajánlatot.

A teljes körű felújítás alatt azt értjük, hogy a motívumról eltávolítjuk a fényeket, átvizsgáljuk, ha kell javítjuk. Majd ugyanezt megtesszük a fényekkel is. Elvégezzük a javítást, ha kell pótoljuk is a hiányzó alkatrészeket, így a végeredmény egy tökéletes motívum, amelyiknek a fényereje is jobb.

 

A díszvilágítás szezonális termék, az ünnepek után mindenképpen törekedjünk a leszerelésre és a helyes állagmegóvó tárolásra. Minden gondot leveszünk a válláról úgy, hogy minden költsége tervezhető. Vegye igénybe karbantartási szolgáltatásunkat.

 

Az esetek döntő többségében sikeres mechanikai javítást végzünk. Amennyiben ez nem lehetséges a motívum sérülése miatt, akkor javaslatot teszünk annak felújítására, vagy a további javítási lehetőségekre vonatkozóan. 

 

Gyakorlatilag a ma forgalomban lévő összes nagy gyártó által készített és forgalmazott oszlopot, átfeszítést, 2D, 3D és egyedi motívumot javítjuk gyári anyagokkal és technológiával.

 

MŰSZAKI KÉRDÉSEK

Nem, valószínűleg a betáplálás hibája okozza a működési elégtelenséget, ami javítható. Kérje ellenőrzés, bevizsgálás, hibafeltárás szolgáltatásunkat és kiderül, mi a baj, s ha igényli, orvosoljuk.

 

A hiba több helyen is lehet, azonban a jó hír, hogy 100%-osan javítható a motívum! Kérje ellenőrzés, bevizsgálás, hibafeltárás szolgáltatásunkat és kiderül, mi a baj, s ha igényli, orvosoljuk.

 

Igen, vannak ilyen megoldások. Egy rendszerben működhet egyidejűleg 230 és 12-vagy 24 V feszültségű elem is. Ezeket a különféle feszültséggel működő részegységeket nem könnyű felismerni. Ehhez szakmai-, szerviz-tapasztalat szükséges. Mindegyikhez más-más féle betáplálás szükséges és vannak speciális kiegészítő alkatrészek is. Ezért nem biztonságos házilag megpróbálkozni az ilyen hibás motívumok javításával. Kérje műszaki tanácsadás szolgáltatásunkat és segítünk.

 

Ha csak annyit mondunk 80%-os energia megtakarítás, az elegendő érv? 

 

Nem kapott választ a kérdésére? Írja meg, s mi válaszolunk.

A fénydekorációk, különösen az adventi, karácsonyi díszvilágítások terén 20 éves tapasztalattal rendelkező fényszakértő folyamatosan válaszol a befutó kérdésekre.

Tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket (GY.I.K.) is, és olvassa el a “Fényszakértő válaszol” összes cikkünket.

Ha nincs ideje olvasni vagy keresgélni, vagy egyéni kérdése van, amire nem kapott választ, írja meg, 48 órán belül válaszolunk. Ha megadja a telefonszámát, felhívjuk telefonon. Ahogy szeretné. Ehhez nincs más teendője, mint kitölteni a jobb oldalon található űrlapot.

 Kérdésem maradt
Email
Telefon
A kérdésem
Lead Source
Lead Status

Nem kapott választ a kérdésére? Írja meg, s mi válaszolunk.Kérdésem maradt
Email
Telefon
A kérdésem
Lead Source
Lead Status

Segítünk a döntésben!